NEST


Programmeert zichzelf, helpt energie te besparen

Nest Labs vindt onbeminde, oninteressante maar zeer belangrijke producten voor in huis opnieuw uit. Producten als de thermostaat en rook- en koolmonoxidemelders. De Nest Learning ThermostatTM richt zich op het reduceren van het energieverbruik in huis terwijl de Nest ProtectTM helpt je gezin tegen rook en koolmonoxide te beschermen.

Nest producten zijn intuïtief en voegen échte waarde toe, comfort en veiligheid voor de familie in en om het huis!

De 3de generatie Nest Learning ThermostatTM is slimmer, strakker en zelfs nog mooier. Met een groter, scherper display kun je de tijd of the ingestelde temperatuur zien vanaf de andere kant van de kamer. En het controleert nu zelfs je boiler. De Nest Thermostaat leert zelf de temperatuur die jij aangenaam vindt, waarna het zichzelf programmeert. Hij weet hoe lang het duurt om je huis te verwarmen zodat het comfortabel is wanneer je thuis komt. Wanneer je vertrekt verlaagd het zelf de temperatuur zodat je energie bespaart. En je kunt je energieverbruik controleren via de Nest App om zo te zien hoeveel energie je bespaard hebt.

Naast de Nest producten die natuurlijk perfect met elkaar samenwerken zijn er nog veel meer toepassingen en apparaten die met de Nest producten integreren. Nest werkt bijvoorbeeld naadloos samen met het RTI controle systeem en kan hiermee bediend en gemonitord worden. Voor nog meer toepassingen en producten die integreren met Nest klik hier


NEST Producten:

NEST
THERMOSTAT

NEST PROTECT BATTERIJEN

NEST PROTECT BEDRAAD

NEST CAM INDOOR

NEST CAM OUTDOOR

INVISION EUROPE IS EEN ONDERDEEL VAN INVISION ACTIEF IN NEDERLAND, BELGIE EN LUXEMBURG
HOOFDKANTOOR: INVISION, BURY ST EDMUNDS, SUFFOLK, UK

© Copyright 2016 Invision